Covid-19

Tijdens de persconferentie van 28 september jl. kondigde de regering verscherpte maatregelen aan om de opleving van het coronavirus te onderdrukken. Deze hebben momenteel geen gevolgen voor de lessen in mijn atelier. Wel zullen wij met z’n allen moeten zorgen voor het strikt navolgen van de richtlijnen van het RIVM/regering. Ik verzoek de cursisten met klem om deze te allen tijde te kennen en te volgen. Het aantal deelnemers per cursus is maximaal 3 personen. Zo kunnen de cursisten gedurende de hele les op de veilige anderhalve meter afstand van elkaar zitten. Desinfectiemiddel is ook aanwezig. Er is er geen verplichting tot het dragen van mondkapjes. Voel je je prettiger en/of veiliger als je dat wel doet, dan moet je dat zeker doen. Samen zorgen we voor veilige en leuke lessen voor iedereen! #samencoronaproof.
We hopen dat op deze manier de cursussen door kunnen blijven gaan!