Uncategorized

Covid-19

Tijdens de persconferentie van 28 september jl. kondigde de regering verscherpte maatregelen aan om de opleving van het coronavirus te onderdrukken. Deze hebben momenteel geen gevolgen voor de lessen in mijn atelier. Wel zullen wij met z’n allen moeten zorgen voor het strikt navolgen van de richtlijnen van het RIVM/regering. Ik verzoek de cursisten met klem om deze te allen tijde te kennen en te volgen. Het aantal deelnemers per cursus is maximaal 3 personen. Zo kunnen de cursisten gedurende de hele les op de veilige anderhalve meter afstand van elkaar zitten. Desinfectiemiddel is ook aanwezig. Er is er geen verplichting tot het dragen van mondkapjes. Voel je je prettiger en/of veiliger als je dat wel doet, dan moet je dat zeker doen. Samen zorgen we voor veilige en leuke lessen voor iedereen! #samencoronaproof.
We hopen dat op deze manier de cursussen door kunnen blijven gaan!

Nieuwe cursus

Schilderen ontwikkelt je creativiteit en werkt ontspannend. Dat kan een portret, landschap, maar natuurlijk ook iets abstracts zijn. In September 2020 start er weer een nieuwe schildercursus! Het maakt niet uit of je beginner of gevorderd bent, of je jong bent of oud. Je kunt je aanmelden of informatie opvragen via het contactformulier op de pagina Cursussen.

Vakantie 2019

Iedereen heeft weer hard gewerkt dit jaar en er zijn veel schilderijen gemaakt! Ik wens iedereen een hele fijne vakantie toe en hoop dat iedereen veel inspiratie op doet voor het nieuwe seizoen. De eerste lessen zullen weer starten op woensdag 4 resp. donderdag 5 september as.!

Mocht je ook geïnteresseerd zijn in schilderlessen, dan kun je je aanmelden of informatie opvragen via het contactformulier op de pagina Cursussen.